Uncategorized

L’activitat cultural es paralitza durant el mes d’agost a la nostra ciutat. Després de tot un curs carregats de propostes, l’agenda municipal fa vacances i el Què Fer a Cornellà, també!

Si durant aquest mes us quedeu a la ciutat, hem elaborat tres notícies on us proposem què podeu fer a Cornellà, amb la tranquil·litat d’una ciutat mig buida i amb la calma de poder descansar, d’estar de vacances i amb l’objectiu de gaudir amb la família d’aquests merescuts dies de desconnexió. Podeu fer excursions en els espais naturals que tenim a prop de Cornellà, o refrescar-vos a les piscines municipals, o gaudir d’un bon llibre amb les propostes literàries que ens han fet les biblioteques municipals.

En tot cas, us demanem una cosa: desconnectar! I això significa deixa els mòbils, tauletes i ordinadors i gaudir d’una conversa, de passejos amb amics, parella o família… Gaudiu del vostre entorn d’una manera diferent del dia rere dia. Si sortia de vacances o us quedeu a casa, aprofiteu per descansar, però descansar de tot…

I, evidentment, al setembre tornarem a informar de les propostes culturals de la ciutat, amb les piles carregades! Molta precaució a la carretera, si agafeu el cotxe per desplaçar-vos, perquè passarem llista a la tornada!

Bones vacances d’estiu!

Deixa un comentari