Venda d’entrades

El projecte Què fer a Cornellà concentra una àmplia agenda d’activitats culturals al municipi, gratuïta la major part, amb la intenció que sigui una bona alternativa quedar-se a la ciutat els caps de setmana. Tot i així, hi ha una programació estable a les sales principals de la ciutat que requereix de compra d’entrada. En aquests casos, podeu adquirir-les de la següent manera:

  1. Si l’espectacle té lloc a L’Auditori de Cornellà, pots comprar la teva entrada anticipada AQUÍ (https://auditoricornella.koobin.com)

DESCOMPTES DE L’AUDITORI DE CORNELLÀ:

Abonament especial per a tots els espectacles d’una programació. Descomptes per a grups a partir de 10 persones. Altres tipus d’abonaments: consultar preus.

També les pots comprar a la recepció de l’Auditori (Carrer d’Albert Einstein, 51) o per telèfon (93 474 02 02, extensió 1306), de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

  1. Si l’espectacle pertany a la programació “Cornellà Escènica” o a la programació de sala de “Cultura en Família”, pots comprar la teva entrada anticipada AQUÍ (www.entradescornella.cat)

DESCOMPTES DE LA PROGRAMACIÓ “CORNELLÀ ESCÈNICA”

S’estableix un descompte del 10% sobre el preu de les localitats a la venda anticipada (online). S’afegeix un altre descompte del 10% sobre el preu de les localitats de la venda anticipada (online) amb la presentació dels següents carnets: Carnet Jove, Carnet +25, Carnet d’estudiant, Carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, Carnet de Voluntariat per la llengua, Tarja rosa, Majors de 65 anys  (en aquest cas es pot acreditar amb el DNI/NIE), i altres grups i/o col·lectius amb els quals s’estableixin acords i/o convenis (1 carnet per entrada). En aquest cas, s’haurà d’acreditar físicament el carnet a l’accés de l’espectacle. En el cas de no acreditar-se físicament, s’hi denegarà l’accés sense retorn del import abonat, per utilització fraudulenta de les entrades.

S’estableix un descompte del 10% sobre el preu de les localitats comprades a la taquilla, amb la presentació dels següents carnets: Carnet Jove, Carnet +25, Carnet d’estudiant, Carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, Carnet de Voluntariat per la llengua, Tarja rosa, Majors de 65 anys  (en aquest cas es pot acreditar amb el DNI/NIE), i altres grups i/o col·lectius amb els quals s’estableixin acords i/o convenis (1 carnet per entrada), s’haurà d’acreditar físicament el carnet en el moment de la compra de l’entrada.

Abonament Cultural Cornellà: s’estableix un descompte del 30% sobre el preu de compra en adquirir un paquet de 4 entrades a la venda anticipada (online). No és compatible amb cap dels altres tipus de descomptes anteriors.
Com funciona? Més informació: 93 377 99 11 (Ext. 1462), de 10 a 14 hores, o bé al correu cultura@aj-cornella.cat