Vols riure amb ganes? Compra ja el teu “Pack Pallassos”!

L’Auditori de Cornellà té clar que la millor teràpia per a qualsevol dolor és el riure i per aquest motiu, ha posat a la venda un pack d’entrades per a gaudir dels dos propers espectacles de pallassos que passaran pel seu escenari i que es pot adquirir a través de https://www.auditoricornella.com/comprarabonaments. Les entrades dels dos espectacles es poden comprar per separat, però en el pack s’han aplicat descomptes. A més, els dos espectacles són gratuïts pels infants que tinguin el carnet del Club Super 3.

La primera de les cites serà aquest diumenge 18 d’octubre, a les 18.00h amb l’espectacle de Tortell Poltrona titulat “Què bèstia!”. Poltrona, que és un dels millors pallassos del món el clown a nivell internacional, s’ha inspirat en la figura dels grans pallassos d’inicis i mitjans del segle XX per a preparar aquest homenatge a aquells personatges que van fer riure als nostres avantpassats amb la música com a element imprescindible.

I una setmana després, el dissabte 24 d’octubre, arribarà Guillem Albà, que inaugura a l’Auditori de Cornellà la seva gira de “Jaleiu”. Albà estarà acompanyat de sis músics de la Marabunta i tornarà a fer-nos riure amb els seus gags i disfressant-se de diversos personatges. La cita serà a les 20.00h.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*