Saps quines van ser les dones més singulars de Cornellà?

Apunta’t a un recorregut històric per la ciutat on podràs conèixer quines van ser les dones que van tenir un paper cabdal a la història de Cornellà de Llobregat!

Són moltes les dones que van participar en la transformació de la ciutat i i una manera de fer visible el seu llegat és aquest itinerari que s’ha posat en marxa des del departament de Patrimoni Cultural i el Centre d’Informació i Recursos per a les Dones. Podreu conèixer l’ activitat i els espais de memòria  on han deixat la seva empremta algunes de les nostres veïnes més singulars com ara: Adriana de Ribes, propietària del Castell de Cornellà al segle XVI, Dolors Almeda que dona nom a tot un barri, Evelina Gibert o la Comtessa de Bell-lloch, Paolina Pozzali.

Et convidem a fer una passejada per aquesta altra història de Cornellà, passant per la revolució industrial i les lluites obreres, les dones pageses, les puntaires, mestres o llevadores, polítiques o farmacèutiques!

Punt de trobada: Castell de Cornellà
Quan: 3 de novembre
Hora: 11:00h. – 12:30h.

 

 

 

 

 

 

 

Places limitades. Cal inscripció prèvia. Informació i reserves al telèfon 93 474 51 35 (Castell), de 10 a 14 hores, de dimarts a divendres,
o bé al correu electrònic museumercader@aj-cornella.cat

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*