Quin ha estat el paper de les dones en la història de Cornellà de Llobregat?

SALA DE BOBINATGE DE MOTRS DE LA SIEMENS 1965 MET

Des d’Adriana de Ribes, propietària del Castell de Cornellà al segle XVI, passant per Dolors Almeda, Evelina Gibert o la Comtessa de Bell-lloch, Paolina Pozzali. Des de les dones pageses, a les puntaires, mestres o llevadores, passant per la revolució industrial i les lluites obreres. Sabeu quin va ser el paper de les dones en la història de Cornellà de Llobregat?

Podreu conèixer una mica més aquestes dones històriques amb l’itinerari que han preparat els departaments de Patrimoni Cultural i el Centre d’Informació i Recursos per a les Dones. Tindrà la seva primera edició aquest diumenge, 10 de març, a partir de les 11 hores, amb el Castell de Cornellà com a punt de sortida.

Amb aquest recorregut guiat per la ciutat podrem conèixer com les dones han participat en la transformació del municipi, fent visibles la seva activitat i els espais de memòria on han deixat la seva empremta. Us convidem a conèixer aquesta altra història de Cornellà de Llobregat, per crear consciència sobre el nostre passat, entendre el nostre present i així poder continuar lluitant per la igualtat al futur.

IMPORTANT: Cal inscripció prèvia. Informació i reserves al telèfon 93 474 51 35 (Castell), de 10 a 14 hores, de dimarts a divendres, o bé al correu electrònic museumercader@aj-cornella.cat

Leave a comment

Your email address will not be published.


*