Compra ja la teva entrada per al programa del Cornellà Escènica i gaudeix de descomptes i preus especials

Ja són a la venda les entrades. Des de la pàgina web :www.entradescornella.cat i  també des de la pàgina de l’Auditori de Cornellà

De setembre a desembre Cornellà s’omplirà de cultura amb una programació pensada perquè tothom trobi el seu espectacle preferit, el pugui compartir i gaudir amb familiars i amics. Música, dansa, teatre, espectacles infantils, circ i, a més, propostes especials per als joves amb el programa “escena jove”. Els escenaris: l’Auditori de Cornellà, l’Auditori de Sant Ildefons, el Patronat i altres ubicacions de la ciutat.

Donades les actuals circunstàncies per la Covid-19 en tot moment es mantindran les mesures sanitàres i de seguretat fixades per les autoritats competents.

Les entrades ja són a la venda i podeu accedir a descomptes, abonaments i preus especials. No us ho perdeu!

La programació començarà el 18 de setembre a l’Auditori de Cornellà amb el concert, tribut a Mecano, ‘Hijo de la Luna’, a càrrec de  Robin Torres, participant del concurs La Voz 2015,  d’una gran semblança física i vocal amb Ana Torroja. El dia 28 el torn serà per al públic familiar amb la màgia trencadora de la jove Melanie.

La inauguració oficial de l’Escènica es farà al parc de Can Mercader el 2 d’octubre, a les 12h amb la  Cia. D’Click i el seu espectacle “ISLA”. Basat en un treball de cos i moviment, les eines més circenses, com
l’acrobàcia i el pal xinès, s’integren com a llenguatge.

Musica, teatre, circ i propostes per a tota la família amb programació especial per als joves i els infants seran algunes de les alternatives que ompliran l’escena a Cornellà.

CONSULTA AQUÍ TOTA LA PROGRAMACIÓ DEL CORNELLÀ ESCÈNICA’ TARDOR 2021

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*