Primera exposició per obrir boca de la Mostra del Còmic 2020

Aquest any atípic per la pandèmia ens deixa un pocs llocs per trobar espais cultural i d’oci. A Cornellà el mes de novembre sempre ha estat el mes del còmic, amb tot un mes amb activitats, exposicions i tallers de tota mena repartits per tota la ciutat amb la celebració de la MOSTRA DEL CÒMIC.

Aquest any per prevenció i per mantenir les mesures e seguretat s’ha limitat la programació, posant èmfasi principalment a les exposicions monogràfiques i donat visibilitat igualment a aquest món màgic de les vinyetes. Farem un primer apunt d’aquesta, amb l’exposició que s’inaugurarà diumenge, 1 de novembre, al Museu Palau Mercader i que simbolitzarà el tret de sortida d’latres propostes que us presentarem més endavant.

Es tracta de l’exposició “Fer l’Humor Amable? i que es podrà veure al Museu Palau Mercader de l’1 de novembre al 10 de gener. Josep Antoni Fernández i Fernández, (Mansilla de las Mulas, Lleó, 1949), conegut pel seu pseudònim Fer, és un dels ninotaires més importants del país. Publica els seus ninots al diari El Punt Avui des de 1987 i ha estat director de revistes satíriques com El Papus o El Jueves. Es tracta d’una antologia que abraça els diferents aspectes vitals d’un dels noms imprescindibles de l’humor català contemporani.

L’exposició ha estat comissariada per KAP (Jaume Capdevila) i produïda pel Museu Abelló.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*