Obre una finestra des de casa, i podràs veure el Museu Palau Mercader

El confinament d’aquestes setmanes ens ha fet recórrer a les xarxes i a Internet per visitar virtualment grans col·leccions artístiques i museístiques que hi ha a tot el món. I des de Cornellà també us volem oferir diferents càpsules i activitats online per seguir descobrint i coneixent detalls del patrimoni històric i cultural de la nostra ciutat.

A través de les xarxes Facebook i Instagram podeu conèixer aquestes propostes elaborades pel departament de Patrimoni Cultural. Per exemple, començant amb “La Mirada Tàctil“, una sèrie de quinze vídeos produïts en col·laboració amb la Diputació de Barcelona on s’explica la història de la finca Mercader, fent un repàs sala per sala dels espais visitables del Museu Palau Mercader. Tots els vídeos són accessibles, amb traducció en llenguatge de signes i subtítols.

LA MIRADA TÀCTIL AL MUSEU PALAU MERCADER

Per als propers dies, també s’estan preparant jocs i activitats que podem fer a casa amb els més petits, o curiositats com imatges semblants d’èpoques diferents, contes per Instagram… Visiteu-nos de tant en tant per descobrir novetats!

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*