‘Ni cap ni peus’, això és cosa dels Pallassos

La programació ‘Tot esperant Pallassos’ omple de riures les places de Catalunya, de la Sardana i Marsans el cap de setmana

Una marató de riures s’apropa a la ciutat el dissabte 19 d’octubre i el diumenge 20 perquè tothom pugui participar i gaudir. Us animeu?

La festa començarà dissabte, a les 18h amb l’actuació de la Cia Circ Vermut i el seu espectacle ‘Ni cap ni peus’. L’objectiu és clar: passar una bona estona. Dos personatges amb clau de circ i humor intentaran sortir-se’n dels entrebancs que ells mateixos es busquen amb accions quotidianes com pot ser seure en una cadira, penjar una jaqueta  o pintar un quadre. Un espectacle de circ i pallasso, potent i amb moltes disciplines; la roda cyr, malabars, pal xinès, manipulació d’objectes, verticals amb cadires i acrobàcia.

La continuació a aquest petit festival del riure, continuarà diumenge amb dos punts de la ciutat entre les 11 i les 14h. A la plaça de la Sardana i a la de Pallars. A totes dues, entre les 11 i les 13 hores, els més menuts podran participar en dos tallers de circ organitzats per la Kanaya Circ. A les 13 hores, a la plaça de la Sardana es podrà veure l’espectacle de Jordi del Rio sota el nom de ‘Ludus’, un lloc de desconnexió, un petit món al marge de la realitat, ubicat en un espai temps qualsevol de la nostra societat.

A la plaça de la Sardana, també a les 13h, us podreu divertir amb la posada en escena de de l’espectacle de Moi Jordana. ‘Mr Arlet’ , amb el que va guanyar el premi Zirkólica 2018. Un personatge que és un comediant, malabarista, manipulador d’objectes, equilibrista i acordionista de professió que ens submergirà en el seu univers humorístic a través del joc.

Descarrega’t AQUÍ tota la programació de TOT ESPERANT PALLASSOS

Leave a comment

Your email address will not be published.


*