Continua esmorzant cultura durant el confinament!

El Departament de Cultura de l’Ajuntament ha proposat l’activitat  “Esmorzar Cultura” per a gaudir de la música, la dansa o les arts escèniques també durant el confinament. La iniciativa -que va començar a finals de març- consisteix en penjar tres vídeos setmanals a les xarxes socials d’aquesta àrea de l’Ajuntament de Cornellà en horari de matí. La intenció és omplir de cultura una franja horària força tranquil·la en quant a continguts durant aquest episodi d’alerta sanitària pel Covid-19.

Els vídeos es publiquen entre les 9 i les 10 del matí els dilluns, dimecres i divendres als comptes de Facebook, Twitter i Instagram del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cornellà. Són passis d’aproximadament 4 minuts de durada amb propostes d’artistes locals amb l’objectiu de combinar una disciplina artística diferent els tres dies d”Esmorzar Cultura”.

El primer vídeo es va publicar el divendres 27 de març amb una proposta teatral de l’entitat local Microcornellateatre, en relació amb el Dia Mundial del Teatre. Per a consultar la programació prevista dins d’aquest programa de l'”Esmorzar Cultura”, podeu visitar les xarxes socials del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cornellà.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*