“El nom” de Joel Joan és la proposta d’aquesta setmana de #L’Auditoridesdecasa

Des de la iniciativa #LAuditoridesdecasa ens proposen aquest divendres 8 de maig la pel·lícula “El nom” dirigida i interpretada per Joel Joan. És una història que ens situa en la vida del Vicenç, a punt de ser pare per primera vegada als 40 anys. Quan el conviden a sopar a casa de la Isabel i el Pere, la seva germana i el seu cunyat, es retroba amb en Claudi, un bon amic de la infantesa. Mentre esperen a l’Anna, la companya del Vicenç, que té per costum arribar tard, li fan tota una sèrie de preguntes sobre la seva paternitat i tot el que comporta sense perdre mai el sentit de l’humor. Quan, de sobte, li pregunten si ja ha triat un nom per al seu nen, la seva resposta els deixa a tots bocabadats. La seva resposta farà esclatar tensions ocultes entre tots ells.

L’Auditori de Cornellà segueix apropant la cultura a la població cornellanenca tot i l’estat d’alarma sanitària pel Covid-19 i va engegar a inicis d’abril la campanya #L’Auditoridesdecasa. Des de l’aleshores, l’Auditori penja tots els divendres diferents obres de teatre, ficcions televisives basades en produccions teatrals o peces de teatre movies. Aquests arxius estan disponibles en els canals de comunicació de l’Auditori, com la web i les xarxes socials.

La primera proposta de #L’Auditoridesdecasa va ser el divendres 10 d’abril amb “Magnètica Management“, un homenatge al món del circ i a la figura del pallasso des de la tendresa, la sensibilitat i la musicalitat. Després, puntualment, s’han reproduït le sprojeccions “Desclassificats“, el 17 d’abril; i “Adossats“, el 24 d’abril.

El Coronavirus ha suposat l’anul·lació d’espectacles de la programació de L’Auditori de Cornellà com Xiula, Cobertura, Viejo amigo Cicerón, els musicals Annie i Jekyll&Hyde i BVocal previstos per aquesta primevera. També s’ha reprogramat l’actuació de Farruquito pel proper 31 d’octubre, l’obra ‘Quina feinada’ que tindrà lloc el 6 de novembre i ‘El Pare de la núvia’ que s’ha programat pel 29 de novembre.

L’Auditori de Cornellà continua treballant en la propera temporada que veurà la llum a partir del mes de setembre amb una vintena d’espectacles sota el paraigües del lema “Tornarà la il·lusió“. Manu Guix, Miki Nuñez, Blaumut, Mecano, Sole Giménez o El Lago de los Cisnes seran algunes d’aquestes futures propostes musicals de la propera temporada.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*