Endinseu-vos en el món de la Calavera Catrina i la seva història al Museu Palau Mercader

Ara que s’apropa Tots Sants, el Museu Palau Mercader ha programat una sessió de contes per a adults per al proper diumenge, 27 d’octubre, a les 12h ( durada 1h).

Es tracta d’una narració a càrrec de Martha Escudero que ens traslladarà amb la seva narració  a la manera com es viu la mort a l’Amèrica. Coneixerem històries que poden fer por, però també històries tendres i còmiques on la Mort és un personatge més que està subjecte a les contingències i sentiments propis dels humans.

La sessió du el títol de Cuentos de la Calavera Catrina i fa referència a una de les representacions més populars de la Mort: un esquelet somrient -com tots els esquelets- abillat amb un barret de plomes. Aquesta figura va ser creada pel caricaturista José Guadalupe Posada, i el nom amb el que la coneixem es deu al pintor Diego Rivera, que la va plasmar en un dels seus famosos murals.

Martha Escudero porta més de vint anys dedicant-se a la narració Oral. És fundadora de l’Associació de Narradores i Narradors de Catalunya i programadora del cicle Contes i Cuentos al Harlem Jazz Club des de 1997. A més d’explicar i adaptar contes, que han aparegut en llibres, revistes i CDs, ha publicat articles de reflexió sobre el fet narratiu i ha format altres narradors en els diferents aspectes de l’ofici dels contes.

Es tracta d’una sessió especial i molt divertida. Per participar cal inscripció prèvia trucant al telèfon: 93 474 51 35 de dimarts a divendres de 10 a 14h o enviant un correu electrònic a museumercader@aj-cornella.cat

Leave a comment

Your email address will not be published.


*