Cornellà s’omple de propostes de teatre i música per a tota la família aquesta tardor

Ja són a la venda les entrades a la web de l’auditori i també a  www.vendaaentrades.cat

Fins a una trentena d’espectacles i concerts, per a públic infantil i adult, es podran veure als diferents escenaris i teatre de la ciutat

La tardor ens porta un munt d’activitats que faran de Cornellà un veritable aparador de l’oferta cultural en el marc de les programacions “Cultura en Família”, “Cornellà Escènica” i de la temporada estable “Teatre a L’Auditori”.

La programació “Cultura en Família” presenta una recopilació d’activitats per gaudir en família organitzada per l’Ajuntament en diferents equipaments com les biblioteques, parcs i places.

“Cornellà Escènica” ens porta un nou programa ampli i de qualitat  que tenen com a escenaris la sala Ramon Romagosa i l’auditori de Sant Ildefons i que s’allarga d’octubre a desembre. També a L’Auditori les propostes teatrals i musicals ens apropen a diferents gèneres com la dansa o el teatre amateur. I no podem oblidar les exposicions i activitats a espais com el Museu Palau Mercader o el Castell, les biblioteques i altres equipaments culturals.

PROGRAMA CULTURA EN FAMILIA

PROGRAMA CORNELLÀ ESCÈNICA

Leave a comment

Your email address will not be published.


*