Manu Guix, Blaumut i Egon Soda són alguns dels artistes i grups del Cornellà Escènica d’aquesta tardor

La normalitat es recupera de mica en mica a la ciutat, i també arriba a les sales de teatre del municipi. L’Auditori de Cornellà, la Sala Ramon Romagosa i l’Auditori Sant Ildefons tornaran a obrir les portes aquest mes i ho faran, aplicant les actuals normes de seguretat per a evitar el contagi del coronavirus. D’aquesta manera, els tres escenaris reduiran el seu aforament al 50% per a garantir la distància física de seguretat entre els seus espectadors i espectadores, a més d’obligar-los a dur la mascareta a l’interior del recinte. També hi ha dispensadors de gel hidroalcohòlic en diferents punts de l’edifici per a facilitar la desinfecció de les mans dels usuaris i usuàries.

Pels tres escenaris de Cornellà passaran artistes com Manu Guix, Miki Núñez, Blaumut, Joan Pera, Tortell Poltrona, Dàmaris Gelabert, El Sevilla o Quim Masferrer – a L’Auditori de Cornellà-; Egon Soda o Pau Roca –a la Sala Ramon Romagosa-; i la companyia Príncep Totilau – a l’Auditori Sant Ildefons-, entre molts altres.

Les entrades ja estan a la venda a www.entradescornella.cat i a http://www.auditoricornella.com/comprarentrades amb nous abonaments i descomptes per a fer més accessible la tornada a la ‘normalitat’. D’aquesta manera, s’aplicarà un 10% de descompte sobre el preu de taquilla si s’adquireixen les localitats de forma anticipada. En el cas de les entrades infantils pels espectacles familiars, la reducció serà de la meitat. Els menors de 25 anys estrenen també baixada de tarifes amb un 20% de descompte sobre el preu de taquilla. I els majors de 65 anys tindran un preu màxim especial de 10€ per entrada. A aquests preus s’afegeixen la posada a la venda de nous abonaments en funció de la categoria de l’espectacle: teatre, música, familiar, monòlegs, etc… tots ells amb descomptes especials dels abonaments en funció de l’edat de l’espectador. També es posa en circulació diferents tipus d’abonament en funció dels espectacles escollits que permeten combinar disciplines. La voluntat és posar a la venda tarifes assequibles per a propiciar que la cultura arribi a tothom.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*