Wonder, una pel·lícula per compartir en família, al Cinema a la Fresca

Si la setmana passada amb el Cinema a la Fresca vam omplir de públic la plaça de Catalunya de Cornellà amb la projecció de Pixar, ‘Coco’, aquest dimecres us esperem amb un altre gran èxit de cartellera per al públic familiar: Wonder.

El 10 de juliol, podrem gaudir d’una altra gran producció ‘Wonder’ d’Sthepen Chobosky. Wonder tracta la vida d’Auggie Pullman (Jacob Tremblay) és un nen que va néixer amb una malformació facial. Després de deu anys d’hospital en hospital i de llargs períodes a casa, haurà de fer front a un gran repte: assistir per primera vegada a l’escola. Gràcies al suport dels seus pares, Isabel (Julia Roberts) i Nate (Owen Wilson), Auggie tractarà d’encaixar entre els seus nous companys i professors, demostrant que malgrat la seva físic és un nen com qualsevol altre.

Una pel·lícula que la gaudireu tota la família, us farà plorar i riure al mateix temps. Com a pares us podreu posar en la pell de la mare interpretada per Julia Roberts, una dona valenta que lluita pel seu fill i mai no es dóna mai per vençuda, i del pare Owen Wilson. I els infants gaudiran amb el personatge principal i la seva increïble imaginació!

“We carry with us, as human beings, not just the capacity to be kind, but the very choice of kindness.” ― R.J. Palacio, Wonder

El dimecres 17 de juliol es podrà veure la producció espanyola ‘Toc Toc’, i tancarà el Cinema a la Fresca el thriller ‘El Pasajero’.

Consulta tota la programació de LES NITS D’ESTIU  en aquest enllaç

Leave a comment

Your email address will not be published.


*