Viatjar per l’espai o retrobar-vos amb la història de Cornellà, què trieu?

Fer d’explorador per un dia o saber-ne més de la teva ciutat, aquestes són les propostes del Departament de Patrimoni de Cornellà per aquest cap de setmana.

Activitat familiar: ‘Planetari Exploradors de la Lluna’, per a tota la família (recomanat de 4 a 8 anys)

Al Museu Palau Mercader teniu una nova missió: l’Apolo 11! Si voleu viatjar i sentir com si trepitgéssiu la lluna com ho van fer fa 50 anys els astronautes de la NASA,  us esperem el diumenge 9 de juny al matí, hi haurà 3 passis: a les 11 h, 11:40 i 12:20 h, amb una durada de 40′. 

Per aconseguir-ho haureu d’anar equipats amb els mateixos trajes que van fer servir els astronautes i preparar-vos per sortir de la Terra i viatjar duran 4 dies per l’espai fins aterrar a la Lluna. Una missió que molt pocs han aconseguit, en sereu capaços vosaltres? Ens voleu acompanyar?

IMPORTANT: places limitades. Amb inscripció prèvia.
Informació i reserves: Tel: 93 474 51 35 de dilluns a divendres, de 10 a 14h.

Visita teatralitzada al Canal de la Infanta

Aquest diumenge també tindreu l’oportunitat de conèixer la història d’una de les infraestructurals més importants del patrimoni de Cornellà.  El 21 de maig de 1819 es va inaugurar el Canal de la Infanta, una obra d’enginyeria cabdal per al desenvolupament del marge esquerre del riu Llobregat, entre Molins de Rei i la Zona Franca de Barcelona. El progrés que va suposar per a l’agricultura i la indústria del territori no va estar exempt de conflictes i entrebancs, alguns dels quals podreu viure en primera persona, acompanyats d’alguns dels personatges que els van protagonitzar.  Podreu assistir a una recreació d’aquesta història a càrrec de Re-Crea. La trobada és al parc de Can Mercader, darrere el Museu Palau Mercader.

L’activitat es dirigeix a tots els públics . Si us voleu apuntar us podeu informar al tel. : 93 474 51 35 de dimarts a divendres de 10 a 14h.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*