Viatge al fons del mar a través d’una activitat de dansa en família

La biblioteca Marta Mata organitza aquest dissabte una activitat interactiva de dansa que pretén generar un espai lúdic on els/les espectadors/es poden participar de la creació artística, on el públic interactua amb les ballarines sentint-se part protagonista del taller, que imparteix Dansalut.

“Viatge al fons del mar” és el títol de la proposta, emmarcada en els Dissabtes Familiars de les biblioteques de la ciutat. Està adreçada a infants fins a 3 anys, i tindrà lloc el dissabte 16 de febrer a partir de les 12 hores, a la sala Titan de la BMM (c. Rubió i Ors 184). L’accés és lliure però l’aforament limitat, i es tancarà un cop començada l’activitat.

Els Dissabtes Familiars es realitzen a les tres biblioteques de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà de manera rotatòria al llarg de la majoria dels mesos de l’any. Recordeu que podeu consultar aquí la seva amplíssima agenda d’activitats familiars, així com qualsevol altra qüestió relacionada amb els serveis de préstec i consulta de llibres i documents a la web http://biblioteques.cornella.cat

Leave a comment

Your email address will not be published.


*