Un circ que viatja en el temps aterra a Can Mercader

El Cultura en Família enceta el curs aquest diumenge! El parc de Can Mercader serà l’escenari que estrenarà la programació de tardor d’activitats culturals familiars de l’Ajuntament de Cornellà. Una cita per a tots els públics, on tothom hi és convidat, protagonitzada per la companyia Tresperté, i l’espectacle Oopart.

Preneu nota: aquest diumenge, 22 de setembre, a les 12.00 hores, al parc de Can Mercader. I consulteu també la programació Cultura en família per als propers mesos per descobrir tota mena d’opcions per gaudir amb els més petits de cultura, música, teatre, contes…

A Oopart, una particular tripulació acabada d’arribar d’una altra època, aterra davant nostre i ens presenta la gran oportunitat de fer viatges en el temps. Faran servir els seus millors reclams i els seus sorprenents números de circ. Però avui no és un dia qualsevol en la seva rutina com a venedors ambulants. Manipular el temps de vegades té les seves conseqüències.

Oopart ha rebut el premi al Millor espectacle de carrer a l’Internationale Kulturborse Freiburg 2018 i el premi del Circo Andaluz al millor espectacle de circ del 2016, entre d’altres.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*