Tothom a ballar a la cloenda de la Quinzena de la Dansa!

Torna ‘Tothom balla’, una proposta participativa i engrescadora que acomiadarà l’edició 2019 de Dansa Metropolitana a les nou ciutats implicades.

Aquest any, la coreografia d’aquesta gran festa de la dansa ha estat ideada per Mar Gómez, creadora d’espectacles que juguen amb la teatralitat, amb el gest i amb un sentit de l’humor que sedueix el públic de totes les edats.

Tres centres de dansa de Cornellà –l’Escola de dansa Amparo Ruiz, l’Escola de dansa Eva Gris i Star Dance Studio– prendran el relleu a Tothom balla el dia 30 de març, dins els actes de cloenda de Dansa metropolitana, amb ‘A tres bandes. Come Back’. Creada per les coreògrafes titulars de les tres escoles, juntament amb alumnes professionals, la peça fusiona les tècniques del  flamenc, del hip hop i de la dansa contemporània de manera sorprenent i suggeridora. Una oportunitat de gaudir de l’emergència local i de crear comunitat al voltant de la dansa i les arts del moviment.

Tant és si has fet dansa com si no, si t’agrada el flamenc, el jazz o el hip-hop: anima’t i suma’t a la festa.  Us hi esperem a tots dissabte 30, a la plaça de Catalunya.

Però, abans, encara pots gaudir d’un últim espectacle a Cornellà, ‘LE ÇA’ a càrrec de Sònia Sánchez, a l’auditori Sant Ildefons (29 de març, a les 21 hores). Auster i una escenografia minimalista, Le Ça és un experiment que busca reduir la dansa a l’indispensable. Una bailaora invoca al flamenc i a la dansa japonesa butoh: els seus moviments són pausats, meditats, quan troben l’expressió a través del butoh, mentre que guanyen en intensitat, en vehemència, quan fan ús del flamenc. A través d’improvisacions “pactades”, com les anomena la seva creadora, Le Ça ens convida a emprendre un viatge a les pulsions de l’inconscient. Perquè en el moment en què s’oblida la tècnica, l’inconscient flueix.
Preu: 5€
Compra on-line

Leave a comment

Your email address will not be published.


*