Navega amb la pescadora de somnis per l’oceà de la imaginació

Teatre visual, màgia i tot un oceà d’imaginació, us esperen a l’Auditori de Sant Ildefons amb ‘Hǎi, la pescadora de somnis‘, per estrenar la temporada de la programació infantil i familiar Cultura en Família. Serà aquest diumenge, 2 de febrer, a les 12.00 hores.

El conte de la pescadora de somnis narra, a través de metàfores visuals i màgia, el navegar de Hǎi i la seva tribu (el públic) per l’oceà de la imaginació. Allà ells trobaran la clau que obrirà la gàbia (les nostres pors i creences) i alliberarà l’ocell (la nostra essència creativa).

Hǎi convida a el públic a submergir-se en aquest viatge oníric com un cor, de vegades en forma de gestos i altres en forma de cant. Acompanyant la protagonista en la seva aventura per la llibertat, en una experiència psicomàgica on, finalment, ens alliberem tots.

‘Hǎi, la pescadora de somnis’ és un espectacle de la companyia Giramàgic adreçat a infants a partir de 3 anys. Com és habitual als espectacles de sala de la programació Cultura en Família, podeu comprar les entrades anticipades i amb importants descomptes a través de la pàgina https://entradescornella.cat/.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*