‘Mare terra’, un espectacle sobre les preguntes que ens fan els nens

‘Mare Terra’ és un espectacle d’actors i titelles sobre l’aparició de la vida a la Terra, adreçat a infants a partir de 3 anys, i inspirat en les preguntes dels nostres fills i filles sobre la naturalesa, i els llibres de Charles Darwin, Richard Dawkins i Richard Feynman. És la proposta de la programació Cultura en Família per a aquest diumenge, 15 de març, a les 12.00 hores. L’espectacle tindrà lloc a l’Auditori de Sant Ildefons (Pl. Carles Navales, s/núm.).

El Bernat té cinc anys i una pila de preguntes sense resposta: “D’on van sortir la lluna, el sol, les estrelles i el planeta Terra?”; “Com és que tots els dinosaures es van morir?”, “Abans de ser a la panxa de la mare, on era jo?”. Una nit, quan s’acaba d’adormir, uns personatges molt estranys entren a la seva habitació, hi construeixen una carpa de circ i es preparen per explicar-li, a través de diferents números, l’origen de la vida al planeta Terra, des de la gran explosió del Big Bang fins a l’aparició de l’ésser humà.

L’espectacle ‘Mare Terra’ està produït per La Companyia del Príncep Totilau, que proposa fer teatre per a famílies que volen créixer amb el millor de les dues cultures: les humanitats i les ciències. L’interpreten Clara Dalmau i Jordi Hervàs, amb Marc Hervàs a la direcció. L’entrada costa 5,25 euros, però com és habitual als espectacles de sala de la programació Cultura en Família, les podeu comprar anticipades i amb descomptes a través de la pàgina https://entradescornella.cat/.

Programació Cultura en Família GENER-MAIG 2020

Leave a comment

Your email address will not be published.


*