Entra ‘dintríssim’ del cos humà amb un espectacle familiar i educatiu a l’Auditori

Els quatre músics de Xiula, després de viatjar pel món decideixen iniciar l’aventura definitiva: un recorregut per l’interior del cos humà per descobrir els seus més íntims secrets. Un viatge que es converteix en metàfora d’un moment introspectiu, un aturar-se per respirar, tancar els ulls i mirar cap endins. Un concert teatralitzat on es combinaran les noves cançons de Xiula amb els clàssics del grup acompanyats de projeccions sorprenents.

La programació Berenem a l’Auditori s’endinsa dins el cos humà  aquest diumenge, 15 de març a les 18.00 hores, a la sala gran de L’Auditori de Cornellà (c. Albert Einstein, 51). ‘Dintríssim de Xiula‘ és un espectacle on les noves cançons de Xiula es combinaran amb alguns dels clàssics del grup. A través de la música, l’humor i acompanyats per projeccions anatòmiques sorprenents, els Xiula s’enfrontaran al sucre, vibraran amb els polls, gaudiran d’una meditació màntrica col·lectiva, rapejaran sobre la verdura i el peix, i tractaran altres temes que afecten a tots i totes, com els mocs o les pantalles.

Recordeu que en aquesta programació, una hora abans de l’espectacle, els assistents podreu berenar al hall del teatre. L’entrada és gratuïta tant amb el carnet Super3, com també per als menors d’edat amb el carnet TR3SC (si es compren anticipades). L’entrada general costa 15€ a taquilla, i 12€ si les compreu de forma anticipada a la web de l’Auditori. També hi podreu consultar la resta de la programació de L’Auditori de Cornellà per a aquest primer semestre de 2020.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*