Què podem fer amb els nostres fills/es a casa? El Mag Maginet et dona unes idees!

Ja portem més de cinquanta dies confinats a casa i tot i que hem començat la desescalada i ja podem passejar una hora al dia, els infants estan avorrits. Les classes online no ocupen el seu temps i als pares i mares se’ns han acabat les idees. És per aquesta raó que el Mag Maginet ha sortit del seu laboratori, situat a la Torre de la Miranda, i ha enviat un missatge d’ànims i ple de propostes per a totes les famílies.

El nostre Mag se n’alegra molt de poder veure com els menuts fan dibuixos i els penjem a les seves finestres amb missatges d’ànim, ajuden a casa, fan les feines de l’escola, fan exercici, llegeixen, surten a aplaudir cada tarda i gaudeixen de les activitats que avui dia es programen des de les xarxes socials perquè estiguin distrets i aquesta època no sigui molt pesada per ells. Són ells, els nostres nens i nenes els que ens aporten i generen la màgia i la energia perquè tot això surti bé.

Per això, el Mag Maginet, juntament amb els seus ajudants: el Melquiades i el Bernabet i també la Fada Ondina han tingut la idea de compartir amb els infants de Cornellà alguns jocs i activitats pensants per ells i les seves famílies…A més potser també el Mag Maginet compartirà alguns dels seus secrets. Per tot això, heu d’estar atents i quan veieu una de les imatges que es mostran a sota a les xarxes socials del ‘Què fer a Cornellà’ descobrireu que darrera hi ha una activitat especialment recomanada per als infants.

La proposta que us recomana el Mag Maginet és participar en els tallers de bachata i de circ que es portaran a terme aquest cap de setmana dins del festival virtual “El Baix és cultura”. Com? Consulta tota la informació al QUÈ FER A CORNELLÀ.

Us deixem aquí el MISSATGE DE VEU que el Mag Maginet ha deixat per tots els nens i nenes de la ciutat. Dessitjan que us cuideu i que sigueu molt i molt positius, perquè ja queda menys per poder tornar a gaudir del sol, sortir al carrer i tornar a veure els nostres amics i amigues. Recordeu que ens hem de quedar a casa, encara una miqueta més.

ESCOLTA EL MISSATGE DEL MAG MAGINET

Leave a comment

Your email address will not be published.


*