Dibuixem un mini còmic, t’hi apuntes?

Ja saps que tens un munt de propostes per gaudir del món del còmic a Cornellà?

Aquests dies celebrem la 35a Mostra de Còmic, i entre les moltes activitats i tallers que pots trobar a la ciutat, aquest diumenge 24 et recomanem un taller de dibuix per crear un petit còmic al Museu Palau Mercader, d’11 a 13 hores.

En primer lloc podreu visitar l’exposició Visions de la Guerra Civil en còmic, a la planta baixa del Museu, on trobareu una retrospectiva dels autors de les novel·les gràfiques “CISCO: una guerra, un país, un hombre” (Josep Salvia), “La brigada Lincoln” (Pablo Durá i Carlos Esquembre) i “La pieza” (Fernando Llor i Rafael Vargas). Tots ells ens presenten la seva visió personal d’alguns episodis significatius i excepcionals de la Guerra Civil espanyola, un conflicte proper a la nostra història però amb fets encara desconeguts per a molts de nosaltres.

Un cop, haguem vist la mostra, i conegut una altra manera de plasmar els fets més destacats de la Guerra Civil espanyola en el 80è aniversari del seu final, estarem llestos per rebre la inspiració i crear els nostres propis personatges i escenes, i plasmar aquell moment que ens hagi cridat més l’atenció. Imaginació al poder!

És una activitat familiar conduïda pel dibuixant local Juan Carlos Calvo. Les places són limitades, així que apunteu-vos amb temps, podeu fer la inscripció al tel. 93 474 51 35, de dimarts a divendres, de 10 a 14 h.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*