Visita el laboratori del Maginet a la Torre de la Miranda… i vés pensant què li demanaràs als Reis

El Mag Maginet ja prepara el campament al parc de Can Mercader! Ell i el seu equip d’ajudants hi tenen feina per uns quants dies, i mentre no s’obre, podeu pujar a la Torre de la Miranda a conèixer els seus artefactes per veure les estrelles, la manera com es comunica amb els Reis i els secrets que ja ha descobert sobre com arribaran aquest any.

De ben segur que als vostres pares i mares també els hi entusiasmarà la idea, perquè pujar a la Torre de la Miranda és un privilegi que no està sempre a l’abast. Hi serà en Bernardet, un dels ajudants del Mag Maginet, que us explicarà com han anat les últimes investigacions. I a saber qui més hi trobareu, perquè és un lloc ben màgic i especial per a la ciutat de Cornellà.

El laboratori serà obert els dies 21, 22, 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre de 2019, de 17 a 20 hores. L’activitat és gratuïta.

Per motius de seguretat l’aforament està limitat a 144 persones per dia (són 12 sessions d’aproximadament 15 minuts cadascuna per a un màxim de 12 persones per sessió) . Només hi pot pujar un adult per cada nen/a. Per tal de visitar el laboratori del Mag Maginet cal agafar tanda d’accés. A partir de les 16.30 h., a les 144 primeres persones (sumant adults i infants) que arribin a la cua de la Torre de la Miranda, se’ls facilitarà un tiquet d’ordre d’entrada per poder accedir de manera organitzada a l’espai.

És important seguir les instruccions del personal de seguretat que trobareu a la torre. Si us plau, per a més informació consulteu la normativa de visites que està disponible en aquest enllaç.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*