Un cap de setmana per a la solidaritat i per a les entitats

El cap de setmana del 27 i 28 de setembre el parc de la Infanta acull la X Trobada d’Entitats, la 15a Fira de la Solidaritat per a la Cooperació, i la Fira del Consell de Serveis Socials de la Ciutat.

Jocs i activitats per a tota la família

Pel que fa a la cita solidària, la vintena d’entitats participants i l’Ajuntament ofereixen informació dels projectes de cooperació i sensibilització que des de Cornellà es desenvolupen a diferents indrets del món. També hi haurà jocs i tallers per a tota la família, per sensibilitzar els participants sobre el lema de la Fira, “Dret a l’accés a la salut”. Durant tot el cap de setmana de la Fira, 27 i 28 de setembre al parc de la Infanta, podeu portar les ulleres que ja no utilitzeu. L’ONG Mirades les donarà a qui les necessiti als campaments de refugiats sahrauís i a Senegal. El mes d’octubre es realitzen altres activitats a la ciutat relacionades amb la campanya de les entitats que formen part del consell municipal de Cooperació i Solidaritat.

La Trobada d’Entitats de Cornellà fa d’aparador de la diversitat i riquesa de la vida associativa de la ciutat. Organitzada per l’Agrupació Cultural Fontsanta-Fatjó-Suris, arriba a la desena edició. Dissabte a la tarda i diumenge, durant tot el dia, una seixantena d’entitats s’instal·laran en carpes al llarg del parc des d’on donaran informació i faran demostracions de les seves activitats, acompanyats també de la Guàrdia Urbana i altres cossos de seguretat. A més, hi haurà un escenari central on tindran lloc actuacions, espectacles i exhibicions de tot tipus.

Tastets solidaris

La jornada de diumenge inclou una nova edició de “La Cuina de la Diversitat”, amb la col·laboració del restaurant El Diván de los Sentidos. Per 1,5€ podreu fer tastats solidaris de diverses cuines del món. La recaptació es destinarà al projecte de salut als campaments sahrauís del Tinduf i al projecte de salut visual de Senegal, de l’Associació Mirades, de Cornellà de Llobregat.

  • Si aconsegueixes omplir la fitxa del joc Cornellà Ciutat Solidària podràs aconseguir un obsequi de l’esdeveniment. Demana la fitxa a la carpa del Punt de Solidaritat.
  • Durant el cap de setmana porta les ulleres que ja no utilitzis. L’ONG Mirades les donarà a qui les necessiti als campaments sahrauís i al Senegal.

PARC DE LA INFANTA. Dissabte 27 de setembre de 17 a 22 hores i diumenge 28 de setembre de 10 a 20 hores.

Programació 15a Fira de la Solidaritat / Programació X Trobada d’Entitats

Leave a comment

Your email address will not be published.


*