Trobades amb autors i últimes oportunitats per veure les exposicions de la Mostra del Còmic

Visions de la Guerra Civil en còmic

Cornellà es converteix en la ciutat del còmic entre el 4 de novembre i l’1 de desembre. Podreu gaudir de multitud de propostes, principalment exposicions, però també tallers i activitats en centres cívics, instituts, biblioteques, mercats, etc. Aprofiteu les últimes activitats, aquesta setmana conclouen la majoria d’exposicions!

Aquesta setmana:

Trobada amb Mariel Soria
Mariel Soria visitarà el col·lectiu de dones del CIRD per donar a conèixer la seva experiència dins del món del còmic.
Quan: 26 de novembre / Hora: 17:00h. / On: Centre d’informació i Recursos per a les Dones (CIRD)

Trobada amb Joan Mundet autor de “Looking for nobody”
L’autor visitarà al club de lectura per parlar sobre el còmic “Looking for nobody” i concretament sobre el seu procés creatiu. A més, les persones participants podran resoldre tots els dubtes que tinguin.
Quan: 28 de novembre / Hora: 19:00h. / On: Biblioteca Central de Cornellà (BCC)

Exposicions

Exposició del 35è Concurs de Còmics “Ciutat de Cornellà”
Del 8 de novembre a l’1 de desembre
Castell de Cornellà

El Castell acull, com és tradicional, l’exposició dels guanyadors del Concurs de Còmics d’aquest any i el Racó de l’Ivà. El Concurs, que compta amb un important reconeixement nacional, ha passat de premiar dos a tres categories d’edat per a fomentar la participació dels més joves. Ha augmentat la participació d’autors locals i també destaca l’alta participació femenina.

Exposició “Mata-Hari i altres dones valentes” de Marika Vila.
Del 7 al 29 de novembre
Espai d’Art Moritz

També aquesta setmana s’inagura l’exposició dedicada a Marika Vila, una dibuixant que es va iniciar en el món dels còmics… quan les dones no es dedicaven a aquestes coses. Ella, i unes poques dones més, es van obrir camí en un àmbit minoritari i masculí.

Visions de la Guerra Civil en Còmic
Del 3 de novembre al 15 de desembre
Museu Palau Mercader

Els autors de novel·les gràfiques Josep Salvia (“Cisco: una guerra, un país, un home”), Pablo Durá i Carlos Esquembre (“La brigada Lincoln”) i Fernando Llor i Rafael Vargas (“La peça”) presenten la seva visió d’alguns episodis significatius i excepcionals de la Guerra Civil espanyola, en el 80 aniversari de la seva finalització.

Més informació

A més d’aquestes tres, hi ha moltes altres exposicions en altres sales i equipaments de la ciutat de Cornellà. A l’agenda de la web municipal i al programa podeu consultar totes aquestes propostes i els horaris de cadascuna:

Consulta a l’agenda les activitats de la Mostra del Còmic 2019
Descarrega el programa de la Mostra del Còmic 2019
Facebook: ComicsCornella

Leave a comment

Your email address will not be published.


*