Tres mil metres quadrats de Playmobil a la Fira de Cornellà

Ja has trobat els Playmobil gegants amagats a les botigues de Cornellà?

Del 25 de setembre al 6 d’octubre, podeu jugar a descobrir pels comerços de la ciutat la col·lecció de figures gegants, de mida natural, que promocionen la celebració de la 1a Fira de col·leccionisme de Playmobil a Cornellà que es farà els dies 7 i 8 d’octubre. En total són 13 figures col·locades en diferents aparadors dels comerços de l’entitat Cornellà Compra a Casa, col·laboradora de la campanya, dels barris Centre i la Gavarra. Si els localitzeu tots podreu participar en el sorteig de 4 figures de mida XXL.

Tothom hi pot participar. Descarrega’t la butlleta i comença la recerca dels clicks de Playmobil per la ciutat. Recordeu: són en aparadors dels barris Centre i la Gavarra. Aquí us deixem unes pistes… 

Un cop les hagueu trobat totes, haureu d’omplir una butlleta indicant el personatge i el nom del comerç on l’heu vista i dipositar-la a l’entrada de la Fira, al recinte de la Fira de Cornellà, i entrareu en el sorteig de 4 clicks d’aproximadament 80 cm d’alçada, que es farà el diumenge 8 d’octubre abans del tancament de la Fira.

Tres mil metres quadrats dedicats al col·leccionisme de Playmobil

Els dies 7 i 8 d’octubre de 2017 arriba per primera vegada al recinte firal de Cornellà la Fira de Col·leccionisme Playmobil. Una oportunitat de gaudir amb aquestes populars figures combinant l’oci en família, el joc educatiu i la iconografia de la històrica marca Playmobil a escala humana. Exposició de diorames, tallers de creativitat, jocs educatius i a més us podreu fotografiar al photocall de figures gegants, participar en el concurs infantil de diorames i entrar en el sorteig d’un lot de productes Playmobil.

Horari: de 10h a 14h i de 16h a 20h / Fira de Cornellà (c. Tirso de Molina 34)

Entrada: 3 € gratuïta per a menors de dos anys i gratuïta també per a menors de fins als 12 anys que acreditin viure a Cornellà.

MÉS INFORMACIÓ

Leave a comment

Your email address will not be published.


*