Tots cap a les Festes del Pedró!

Des dels escacs i el circuit de bicicletes, fins al cremat de rom: el Pedró omple deu dies d’activitats amb la seva festa de barri, amb motiu de Sant Miquel.

Les activitats van començar el 23 de setembre, encara que la major part d’activitats tenen lloc el cap de setmana del 29 i 30 de setembre i 1 d’octubre.

La plaça del Pallars, la plaça Josep Tarradellas o espais com l’Orfeó Catalònia i Can Carbonell, a més dels carrers del barri, concentren la majoria d’actes. Hi trobareu moltes activitats infantils, ludoteca, correfoc especial, el Pedró sobre rodes, torneig de petanca, i moltes actuacions vinculades a les entitats del barri, que hi posen tot de la seva part per fer una gran festa oberta a tothom. Puntaires, castellers, botifarrada i sopars de germanor, que podeu consultar en detall al programa de festes.

El dilluns 2 d’octubre, les atraccions firals tindran un 50% de descompte per als infants. L’organització de tot plegat corre a càrrec de la comissió de festes, a la qual s’integren més de deu diferents entitats vinculades al barri.

Descarrega el programa de festes.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*