Tot Esperant Pallassos porta un cabaret a davant de l’Ajuntament

La programació Tot Esperant Pallassos culmina aquest cap de setmana, amb propostes a diversos espais de la ciutat entre les quals destaca el cabaret de pallasses que tindrà lloc a la plaça de Francesc Macià, el dissabte 26 d’octubre a les 17 hores.

A l’espectacle hi participaran Marta Sitjà, Black and Blue, Marta Ranyer, Las Gallegas, Fanny Giraud, La Churry, Ramiro Vergaz, i l’acompanyament de Wild Dixie Boys.

És un dels actes principals de la programació Tot Esperant Pallassos, que es realitza els anys imparells entre una edició i una altra del Festival Internacional de Pallassos ‘Memorial Charlie Rivel’, que Cornellà organitza els anys parells. Aquesta edició està dedicada a la pallassa Marta Carbayo (1966-2019), Cantaclown, que va participar en el Festival dels anys 2010 i 2016 i que ens va deixar el seu art, el seu somriure i la seva sensibilitat, les quals seran difícils d’oblidar. Justament, en les últimes edicions el Festival ha contribuït, més enllà de dignificar la figura del pallasso com un element més del que es diu cultura amb majúscules, també a reivindicar el paper de les pallasses.

Diumenge 27, activitats a tota la ciutat

La programació que al llarg de tres setmanes ha omplert els carrers de Cornellà finalitzarà diumenge, amb diverses activitats al carrer i també l’espectacle The Crazy Mozarts, a l’Auditori de Sant Ildefons. Aquí pots consultar la programació completa.

Rambla Anselm Clavé i Plaça d’Europa, 11 h
TALLERS DE CIRC
A càrrec de Kanaya Circ.

Plaça d’Europa
13 h
L’ATRACCIÓ
(Cia. La Intrèpida)

Pl. de Francesc Macià
13 h
LA TROUPE MALABÓ
(Oniricus)

Auditori de Sant Ildefons
18 h (entrada 5,10 €)
THE CRAZY MOZARTS
(Mundo Costrini)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*