Torna Jazz & Beer, la festa de la música i la cervesa artesana a Cornellà

Jazz and Beer Jazz and Beer

El festival de jazz i cervesa artesana de la ciutat celebra la 5a edició el pròxim dissabte 30 de setembre, a la plaça de l’Església (Can Vallhonrat),  des del migdia i fins a la mitjanit.

La jornada començarà amb un espectacle adreçat als més petits, El tren del swing, seguit per Yadira Ferrer Quartet, representant d’una nova generació de veus que ha cultivat l’illa de Cuba. A la tarda, l’espai Cornejazz obrirà de nou les seves portes a les escoles de música de la ciutat. A les 18 h. Víctor de Diego Trio presentarà el seu setè treball discogràfic que reprèn música de grans compositors de jazz amb temes i arranjaments propis amb una visió personal que destaca per l’absència d’instruments harmònics.  A les 20 h. Saphie Wells and the Swing Cats presentaran l’espectacle Remembering SAVOY  i ens faran viatjar en el temps i recordar aquell saló de llegenda on va néixer el Lindy Hop. Finalment, per cloure la vetllada, tindrem un combo de soul, jazz y ritmos jamaicanos amb The Gramophone Allstars Big Band i la BCN Second Line Band.

Pel que fa als cervesers, hi seran Ales Agullons, Les Clandestines, Cornèlia, L’Espiga i Hazte1Litro, i també les maltes de Bripau, Quer, La Calavera, Kusfollin i Tro Ales. Aquest any, hi haurà la presència de restauradors que, amb els seus productes, faran possible un maridatge perfecte amb la cervesa.

En tan sols 5 anys, el certamen s’ha convertit en una cita ineludible per als amants del jazz i de la cervesa artesana i és una prova de com la ciutadania és capaç d’organitzar un esdeveniment de qualitat al marge d’una lògica de mercat.

Tota la informació sobre el festival es pot consultar a:

www.jazzandbeer.org

twitter.com/jazzandbeer

facebook.com/jazzandbeercornella

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*