Música, jocs infantils i cuina de la diversitat per difondre els projectes solidaris de Cornellà

El 29 de juny Cornellà s’aboca en la Fira de la Solidaritat, una mostra d’entitats que arriba el 2019 a la XX edició. La plaça de Catalunya acollirà els estands on les entitats de la ciutat expliquen els seus projectes arreu del món i quina incidència tenen a les diferents comunitats, així com quines són les realitats que combaten.

La mostra va acompanyada de tota mena d’activitats: vermut de la diversitat a partir de les 11.30 hores, i actuació dels ritmes drum & bassel de Nur Pine & The Groovy Brothers, a les 12.30 h. També hi haurà jocs infantils gegants i a la tarda, mostra d’entitats dinamitzada, a més de la Cuina de la Diversitat: servei de bar amb degustació de plats d’arreu del món, de 18.30 a 23.30 hores. I més música per acabar, a les 21.30 hores, amb les versions pop-rock del grup Mala Vida.

La Fira de la Solidaritat va néixer amb l’objectiu de crear un espai de reflexió per apropar-nos a les diferents realitats que viuen les persones arreu del món. Realitats plenes de desigualtats, dificultats d’accés a aigua o menjar, conflictes armats o vulneració dels drets humans, entre d’altres. Cada any la Fira es dedica a una causa concreta, i aquest 2019 és el Treball Digne, sota el lema “El treball digne no és un privilegi, és un dret”. Les entitats de cooperació local participen en una comissió per poder organitzar aquesta Fira, definir la temàtica, i establir la línia de treball del cicle de Solidaritat que tindrà lloc al novembre.

Hi prenen part una vintena d’entitats de la ciutat, a més de l’Ajuntament de Cornellà.

Descarrega el programa de la XX Fira de la Solidaritat

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*