La Quinzena Metropolitana de la Dansa omple Cornellà de propostes

Dansa. Quinzena Metropolitana continua a Cornellà amb un ampli ventall de propostes per al cap de setmana. Divendres, a la sala Ramon Romagosa, a partir de les 21h es podrà gaudir de l’espectacle flamenc de Leonor Leal i Antonio Moreno.

Dansa de tots els estils i per a tothom, artistes internacionals i nous talents, espectacles que sorprendran el públic i propostes que el convidaran a ballar. Actuacions de tota mena (dansa clàssica, urbana, contemporània, africana, acrobàcies, flamenc, dansa butoh i Body Weather…) i en tot tipus d’escenaris (metro, parcs, places, blocs de grans dimensions, sales…) per promoure diferents expressions de la dansa i de les arts del moviment amb abast metropolità.

‘Se prohíbe el cante’ – Leonor Leal i Antonio Moreno. Es prohibeix el cant fa referència a centenars de rètols que en moltes tavernes andaluses es podien llegir fins no fa tant de temps. La veu d’un poble, el Raigón, l’estri de batalla, (que diria el gran poeta Juan de Loxa i qui va fer d’aquesta “llei” un poema fonètic), el quejío del carrer, l’emoció que no atenia a modes ni esperava tan sols ser aplaudida. Aquest flamenc que senzillament passaba, bategaba. “Ens vam inspirar i vam recórrer a aquesta idea com a generador de creació i possibilitats en un duo format per un percussionista flamenc atípic i una bailaora inquieta. Tots dos embarcats en aquest concert de cant silenciat però que colpeja i balla, que ens commou i, per tan, ens mou”.
Preu: 5€
Compra on-line
Quan: 22 de març, al Patronat, Sala Ramon Romagosa
Horari: 21:00h

I dissabte 23, a l’auditori de Sant Ildefons, ‘NOWHERE IN PARTICULAR’ – Sonia Gomez/David Climent/Pere Jou.  Aquesta és una d’aquelles apostes que celebren la trobada d’artistes amb una trajectòria i amb un segell personal indiscutible. ‘Nowhere in particular’ és una reflexió coreogràfica sobre les interaccions quotidianes i, aparentment, sense importància. La peça funciona com una lent d’augment que dilata aquests minuts de coincidència al metro o l’ascensor, carregats de convencions socials en forma de petits gestos. Riure una broma, alçar la cella en una oficina o en un autobús… pot no voler dir res o dir-ho tot. Amb molt sentit de l’humor i cura de l’espai sonor, Nowhere in particular obre una altra dimensió a la rèplica «Hola, ¿què tal?».
Preu: 5€
Compra on-line
Quan: 23 de març
Horari: 21:00h

També dins de la Quinzena podrem veure alguns espectacles gratuïts a l’aire lliure, aquest diumenge 24 març (de 12 a 14 h),  dansa a la Plaça de l’Església:
12:00h – All-INclusive – Cia. Una i Una
12:20h – Ephimera – Paloma Hurtado
12:50h – Conseqüències – Cia. Moveo
13:30h – La Mujer Habitada – Leonor Leal

Dona un cop d’ull al PROGRAMA Dansa. Quinzena metropolitana

Leave a comment

Your email address will not be published.


*