Gaudeix les últimes festes veïnals de l’any, al barri de Sant Ildefons de Cornellà

El barri de Sant Ildefons tanca la temporada de festes majors a Cornellà amb un programa ple d’activitats lúdiques, culturals i esportives per a totes les edats.

El barri de Sant Ildefons celebra la seva Festa Major en honor a la Verge del Pilar. Fins al 22 d’octubre hi haurà un ampli programa d’activitats organitzades per la coordinadora d’entitats del barri que comptaran des de propostes innovadores com la Biblioteca Humana o contes per a adults a la biblioteca Sant Ildefons, fins a les més tradicionals amb demostracions de folklore popular o les trobades gastronòmiques de vins i productes del mercat, el concurs d’arrossos o el “potaje”popular. Molta música i ball, amb orquestres, Djs i festa flúor per als més joves i festa Holi per a les famílies.

L’inici de festes vindrà marcat pel pregó popular a càrrec de Jorge Cattaneo Garcia, a director adjunt de la Fundació Ajuda en Acció. Ajuda en Acció inicia l’any 2013 el programa d’intervenció socioeducatiu “Aquí També” present en tots els centres educatius del barri de Sant Ildefons. Serà al Centre Cívic de Sant Ildefons (dimecres 11, 19.30 h) i en acabar Batucada d’inici de festes a càrrec de la Xaranga Sarau i celebració de SANT VILDEFONS,la  4a Fira gastronòmica de vins i  productes del mercat.

Al llarg de la setmana, per als més petits teniu una sessió de contes a la biblioteca Sant Ildefons; jocs d’arreu del món i jocs gegants i Inflables a la plaça Sant Ildefons; exposició de vehicles policials, emergències i seguretat per a nens i nenes . Aquest any torna una nova edició de la Gimcana fotogràfica al barri, “Què passa a Sant Ildefons?” , per a majors de 10 anys. Cal inscripció prèvia (t. 93.474.51.35, de 10 a 14 hores, o correu electrònic:museumercader@aj-cornella.cat).

La programació per al públic adult es completa amb competicions esportives, trobades gastronòmiques populars, havaneres, mercat d’intercanvi i de segona mà (dissabte 14, 10.30 h), tallers sostenibles i d’alimentació saludable, balls populars, diada castellera, festival de música i dansa, orquestres, etc

 Programa Festes del Pilar

Leave a comment

Your email address will not be published.


*