El Festival d’Art Flamenc s’adapta al confinament

Aquest any, ens tocaria viure la 37a edició del Festival Flamenc de Catalunya a Cornellà. És un certamen que habitualment es celebra en el mes de maig amb diferents propostes culturals que giren entorn al flamenc i que apleguen a amants d’aquest art, a més de totes les entitats de tradició andalusa i flamenca de la nostra ciutat. Però la situació excepcional que estem vivint ens obliga a adaptar-nos a les circumstàncies i és per aquesta raó que Cornellà dedicarà tota aquesta setmana al flamenc.

Des del 12 i fins el 17 de maig, hi haurà un seguit d’activitats que es podran seguir a través dels comptes socials d’Instagram, Facebook i Twitter de CulturaCornellà. Aquestes són le spropostes culturals d’aquest mini festival flamenc online:

#EsmorzarCultura

Les actuacions aniran a càrrec del guitarrista Chicuelo, Ana Real (cante) i Juan Real (guitarra), Juan Cortés (guitarra) i Sara Flores (cante) i, per últim, Rafael Fernández (guitarra) acompanyat per Mónica Fernandez (ball). Tal i com s’ha fet en tota la programación de l’Esmorzar Cultura els vídeos han estat enregistrats pels mateixos artistes a les seves cases i amb els seus propis mitjans.

#trivialculturacornella

Mitjançant els “stories” d’Instagram, el proper dimecres13 de maig us convidem a participar en el #trivialculturacornella on us proposarem unes quantes preguntes relacionades amb el món flamenco.

 #DiumengesMusicals

Tal i com ha succeït les darreres setmanes, el diumenge es compartirà una playlist musical, aquest cop amb totd’artistes que hagin passat per alguna de les anteriors 36 edicions del Festival.

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*