Cita amb la tradició a la VI Fira de Santa Llúcia

Serà els dies 16 i 17 de desembre amb 120 paradetes de productes típics nadalencs al voltant de la plaça de l’Església

El dissabte 16 durant la tarda i diumenge 17 de desembre durant tot el dia es farà a la ciutat la VI Fira de Santa Llúcia de la mà de l’associació Crear Cornellà.  Aquest esdeveniment arriba a la sisena edició , precedida per un èxit de públic i participació, en 2016, amb prop de 30.000 visitants.  Aquest any s’instal·laran 120 carpes d’artesans de Cornellà amb tot un ampli ventall de productes d’artesania, de restauració, nadalencs, de joguines, de flors, d’arbres i de petits ornaments. A més, també s’instal·laran  més d’una desena de carpes d’ entitats socials i solidàries de la ciutat.

Ambient nadalenc

La Fira vol ser un punt de trobada en el que la tradició i els valors del Nadal omplin la ciutat d’un ambient festiu i lúdic. El circuit de la Fira de Santa Llúcia s’articula al voltant de la zona de l’Ajuntament, és a dir, la rambla Anselm Clavé, la plaça de l’Església i la plaça dels Enamorats amb la intenció de crear un mercat nadalenc on s’hi podrà trobar tots aquells productes típics d’aquestes dates. A més, tal com ja es fa ver l’any passat, es tancarà el pas de vehicles a la zona institucional de la carretera d’Esplugues.

Espectacles ,animació i activitats per a tots els públics

La Fira de Santa Llúcia tindrà també una vessant familiar i lúdica amb activitats paral·leles com  petits concerts, tallers, degustacions gastronòmiques, sardanes o castellers, a més de diverses iniciatives com un camp de “futbet”, mini cars per als més petits o pista de bàsquet. A més,durant tot el dia, a l’escenari de la plaça de l’Església hi hauran actuacions musicals i moltes sorpreses més.

 

16 de desembre

17 a 21h

Inauguració de la Fira

Concursos de 3×3 bàsquet

Futbol infantil

Pista de mini cars

 

17 de desembre

09 a 21h

Música en directe

Degustacions gastronòmiques

Concursos de 3×3 bàsquet

Futbol infantil

Pista de mini karts

Leave a comment

Your email address will not be published.


*