Anem de festa pel barri de la Gavarra!

Vine a gaudir de tres dies de diversió als carrers i places del barri de la Gavarra-Lindavista de Cornellà, del 14 al 16 de setembre.

Trobareu animació, espectacles, i moltes activitats que l’associació de veïns i les entitats del barri Gavarra-Lindavista han organitzat per entretenir a tots els públics. El pregó d’inici serà divendres, a les 19.30h a la biblioteca Central de Cornellà amb la presencia de l’alcalde Antonio Balmón i la conferència “La Gavarra: cultura, escena i teatre” i lectura dramatitzada “Cuéntame un cuento… y verás que contenta!”, a càrrec de Montserrat Orozco Cees, presidenta de Microcornellateatre.

A més a més, dissabte hi haurà el torneig de petanca, l’exposició ornitològica, matinals infantils a la plaça Tàrrega, degustació de vermuts a la plaça Delícies, concursos de truites, degustació de Potaje andaluz i demostracions de balls regionals a la carpa de la plaça Europa, cercavila i orquestres de nit.

Aprofitant que la celebració de les festes del barri coincideix amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, durant el diumenge hi haurà un bon nombre d’activitats als carrers orientades a promoure hàbits més sostenibles: hi haurà carrers tallats al trànsit, mercat d’intercanvi, tallers i jocs infantils, vermut solidari, actuacions musicals, etc.

I preneu nota de la Gran festa del foc, el dissabte 22 de setembre, a la plaça de Catalunya, durant tot el dia hi haurà activitats familiars (tallers, jocs, maquillatge, percussió, maces, punteria i photocall), i al vespre les actuacions de la 4a Tabalada de Cua, espectacle de llum i foc, 11a Nit infernal de foc de La Gavarra-Lindavista i fi de festa amb música i barra, organitzada pel Foment de Cultura Popular de Cornellà

Consulta aquí tota el programa de festes

Leave a comment

Your email address will not be published.


*