10 propostes per no perdre’t res de la Mostra del Còmic

Si tens ocasió, la Mostra del Còmic ofereix més d’una trentena de propostes diferents entre exposicions, tallers, xerrades projeccions… Et recomanem algunes per apropar-te algun dia d’aquests:
1. El món de Tintín. La Biblioteca Marta Mata amaga una sorpresa per als infants amants del Tintín. Es tracta d’un taller per a nens i nenes de 6 a 12 anys que es farà els dies 9 i 16 de novembre, a partir de les 18h.
2. Al Castell podràs veure les obres dels guanyadors i finalistes del 31è. Concurs de Còmics Ciutat de Cornellà i també el Racó de l’Ivà, amb dibuixos i il•lustracions d’aquest dibuixant.
3. Dimecres, 11 de novembre, a la Biblioteca Central es presenta el llibre, ‘Butifarra, el còmic dels barris’ i podeu aprofitar per veure una expo que fa repàs a la trajectòria d’un recull de vinyetes i històries entre 1975 i 1987, dels que volien fer-li una botifarra al poder, al franquisme.
4. Dissabte ,a la BSI l’il•lustrador Sergi Portela, farà un taller per a infants per crear vinyetes molt interessants!
5. La Biblioteca Marta Mata, farà el dia 11 (18h) una projecció de talls de les millors adaptacions del còmic a la pantalla gran.
6. Els estudiants dels instituts poden tenir accés a les maletes pedagògiques de temàtica molt variada per compartir i gaudir.
7. També el reconegut Miguelaxo Prado té un espai a la Sala Moritz, on es podrà gaudir de la mostra ‘Caminos Cruzados”
8. I encara més, Si t’agrada els còmics de l’escola Joso, al Centre Cívic del Parc Esportiu no pots deixar de visitar les obres dels professors que durant 30 anys han estat impulsors de joves talents i la de l’alumnat al centre cívic de Sant Ildefons
9. El dijous dia 12, (18h) al Citilab, podràs participar en un taller per portar els persontatges del teu còmic al món de les impressores 3-D. No t’ho pots perdre!
10. Tota la Mostra és interessant!!! Entra i tria el que més t’agradi!

Consulta aquí tota l’agenda de la 31è.Mostra del Còmic Ciutat de Cornellà

Leave a comment

Your email address will not be published.


*