“Aquí tenim pràcticament de tot i per a tots els gustos”

Juan Carlos Calvo, il·lustrador i historietista, és l’autor del còmic col·leccionable del Cornellà Informa “Anys de democràcia”. Cornellanenc des de que va néixer, acaba de ser pare i té clar que no es vol moure de la ciutat. 

Un lloc per perdre’t a la ciutat

El parc de Can Mercader és un bon lloc. És tranquil, no hi ha sorolls estridents, fa bona olor, i al cap d’una estona de ser-hi t’oblides de que estàs al mig de la ciutat.

Un lloc on trobar-te amb amics, veïns

La plaça de l’Església, la de Rosa Sensat… Qualsevol parc o plaça on en Víctor, el meu fill, pugui córrer i jugar. Hi han moltes places i espais verds, és una aspecte que sempre comenten els amics de fora que venen a visitar-nos.

Un equipament

M’agrada molt fer esport, encara que des de que va néixer el meu fill no en practico gaire. El Parc Esportiu Llobregat o el Complex Aquàtic de Can Mercader, era on acostumava a anar.

Un esdeveniment

Les festes del Corpus. Ens ho passem molt bé i són en l’època de l’any que més ens agrada a la família.

Un record viscut a la ciutat

Uf!, molts, moltíssims! Porto tota la vida a Cornellà, aquí he estudiat, he fet amics i amigues, tinc la dona, el fill, la família, el treball. La veritat és que ho tinc tot i no em cal res més.

Quin símbol, element, edifici, ….representa el municipi?

Al ser una ciutat tan versàtil no veig tan sols una cosa. Com a motor de feina i transformació veig al WTC, com a element tecnològic veig el Citilab, i com arrels històriques veig la Torre de la Miranda, l’església de Santa Maria, les masies. Potser el símbol de la nostra ciutat sigui aquest: fortes arrels que ens guien per tirar endavant, transformar-nos i créixer, amb esforç i treball.

Que t’agrada fer el cap de setmana a Cornellà?

Procuro gaudir de la meva família, fer un vol, anar a dinar alguna coseta, descansar. Res d’especial.

Si vens a Cornellà no et pots perdre…..

Ho he rumiat molt i no tinc resposta. Aquí tenim pràcticament de tot i per a tots els gustos. Faria una llista i no pas una única cosa.

Cornellà és (en una paraula)…. Metamorfosi