Traieu les bicis de l’armari! Aquest diumenge, pedalada amb tota la família

ciclisme familiar

Aquestes últimes setmanes de primavera a Cornellà són perfectes per fer sortides familiars en bicicleta i gaudir de la natura i del bon temps, quan encara no fa massa calor.

El proper diumenge 17 de juny, si voleu agafar la bici amb tota la família, us podeu apuntar a la sortida conjunta, no competitiva, de la programació de ciclisme familiar que organitza l’Esport Ciclista Cornellà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà. El recorregut us portarà fins a la Colònia Güell (Santa Coloma de Cervelló).

La sortida és a les 10.00 h, des del carrer Verge de Montserrat, just davant del Centre Esportiu Delfos. És oberta a la participació de tothom, infants a partir de 10 anys inclosos si van acompanyats d’adults. No cal inscripció prèvia, només cal presentar-se ben equipats per pedalar, beguda, casc i recanvis de punxades.

Una bona forma de gaudir del nostre entorn, dels camins que recorren la vora del riu Llobregat, i de l’activitat esportiva. Aquestes sortides transcorren principalment per camins exclusius per a vianants i bicicletes, i per zones de gran interès natural. L’objectiu és fomentar l’ús de la bicicleta, el respecte pel medi ambient i una pràctica de l’esport saludable.

Programació de Ciclisme Familiar (2018)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*