Tens molts itineraris interessants per a passejar per Cornellà de manera segura!

Vols passejar per Cornellà i no vols fer sempre el mateix recorregut? Has pensat que aquesta pot ser una bona oportunitat per a conèixer indrets de la teva ciutat? T’agradaria aprendre alguna cosa més de la història o del matrimoni de la localitat? Doncs ho tens molt fàcil! Només has de clickar aquí per a conèixer els itineraris que et proposa l’Ajuntament de Cornellà amb la col·laboració de ciutadans/es i associacions històriques del municipi.

En aquesta pàgina hi ha diferents rutes: 7 recorreguts inclosos en el Tresquem del, recentment difunt, Florenci Vila; tres itineraris de Patrimoni; dos, per a conèixer l’entorn natural de la ciutat i cinc propostes per a practicar esport de manera saludable.

Però recorda que només podràs sortir a passejar per torns i de manera controlada. D’aquesta manera, els adults hauran de sortir entre les 6:00h i les 10:00h o de 20:00h a 23:00h. Les persones dependents o majors de 70 anys poden sortir entre les 10:00h i les 12:00h i entre les 19:00h i les 20:00h. I els menors d’edat, poden sortir al carrer entre les 12:00h i les 19:00h. I, durant el passeig, continua amb els consells de seguretat per a prevenir el contagi de la Covid-19, usant mascaretes i guants, i mantenint la distància de seguretat.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*