A l’abril, més activitats als carrers dels ‘Diumenges sense cotxes’

Cada diumenge pots trobar activitats als carrers de Cornellà per aprendre tècniques de circ, escoltar contes, fer esports, i en definitiva jugar i gaudir durant tot un matí de diumenge.

Ara , fa un any que es va posar en marxa la iniciativa “Diumenges, carrers sense cotxes” amb l’objectiu de pacificar el trànsit rodat a la ciutat i recuperar espais de trobada i lleure per a les persones. Diversos carrers de la ciutat esdeven per un dia a la setmana, els diumenges, zones lliures de trànsit, la qual cosa els fa ideals per realitzar tota mena d’activitats a l’aire lliure.

Tots els diumenges de l’any, entre les 9 del matí i les 14 hores, un total de setze carrers a diferents barris no permeten el pas de vehicles amb l’objectiu que els veïns i veïnes facin seus els carrers com a espais col·lectius de convivència, i en sis d’aquests carrers podreu trobar propostes tant familiars, com esportives, saludables i ambientals.

Aquí et deixem el calendari d’activitats dinamitzades que es faran pròximament:

Torras i Bages – Barri el Padró
28 ABRIL
Multiesport i salut

C. Baltasar Oriol – Barri ALMEDA
21 ABRIL
Juga com abans / Tricicle

Av. Sant Ildefons – Barri Sant Ildefons
28 ABRIL
Juga com abans / Tricicle

Dr. Carulla / Rambla – Barri Centre
28 ABRIL
Tallers de circ

C. Miranda – Barri La Gavarra
21 ABRIL
Multiesport i salut

Ptge. Sant Lluís – Barri Riera
21 ABRIL
Contes al carrer

I a més, cada diumenge, el quiosc del carrer Avet es destinarà a lleure infantil, convertint-se en una ludoteca, i els nens i les nenes que s’apropin a la plaça podran gaudir d’una estona per jugar.

Bitlles gegants, joc de memòria gegants, joc del paracaigudes…

L’horari del nou quiosc-ludoteca serà els diumenges, de 10 a 13 hores.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*