Moltes oportunitats per descobrir la natura a Cornellà!

Per a tots els gustos: activitats infantils, esport, exposicions… Aquest diumenge és un dia perfecte per descobrir la natura a Cornellà. Confieu en el bon temps!

Per començar, a la plaça d’Europa continua instal·lada una carpa amb l’exposició Cornellà Natura en la Metròpolis Verda, que a més, els diumenges organitza activitats familiars divulgatives. Aquest 21 de maig, toca un taller de plantes aromàtiques.

Si us va més l’exercici, us podeu apuntar a la XIII Festa de la Bicicleta que organitza l’Esport Ciclista Cornellà. La sortida serà des del parc de Can Mercader.

Al mateix Can Mercader, com cada diumenge al matí, podeu acostar-vos al Mercat de Pagès, on productors del Parc Agrari porten fruita i verdura fresca, acompanyats de les propostes de diverses entitats de Cornellà.

I per gaudir en família, dues activitats gratuïtes, per aprendre més coses del medi ambient i per passar una estona divertida:

Jugatecambiental: Construïm un molinet de vent
Construïrem un molinet de vent de paper per familiaritzar-nos amb les energies renovables i reflexionar sobre bones pràctiques d’estalvi i eficiència. Espai de joc per a les famílies que ofereix als participants una oportunitat d’aprenentatge i experimentació a través del joc, tenint com a fil conductor la sostenibilitat ambiental.
Quan: 21 de maig / Hora: 11:30h. – 13:30h. / On: Parc de Can Mercader

Jugatecambiental: L’Hotel d’insectes. El petits invertebrats del parc.
A partir del conte de l’eruga, potenciarem la imaginació alhora que apendrem com es la vida de l’eruga i el cicle de les papallones. Descobrirem junts els insectes que viuen al parc a partir d’una descoberta amb lupes de mà, terraris, pinzels, pots-trampa i fitxes amb els seus dibuixos Acabarem construint un petit hotel d’insectes.
Quan: 21 de maig / Hora: 11:30h. – 13:30h. / On: Parc del Canal de la Infanta

Activitats ambientals als parcs de Cornellà (febrer-juny 2017)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*