Mobilitza’t pel medi ambient i suma’t a la Baixcicletada

Aquest  diumenge 8 d’octubre apunta’t a la passejada en bicicleta  i“Mobilitza’t per un aire més net”.

Un total de set municipis del Baix Llobregat  participen a la 14a edició de la  Baixcicletada, en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que es celebra aquests dies a tot Europa. Podeu contribuir amb el vostre granet de sorra pedalant per  promoure el respecte pel medi ambient en l’àmbit del transport.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer el mateix dia, a la mateixa sortida, mitja hora abans de començar. La sortida és a les 10 h. des del parc de la Marquesa de L’Hospitalet de Llobregat. El punt de trobada a Cornellà és a les 11 h en el Mercat Sant Ildefons i l’hora prevista d’arribada al parc de Torreblanca és a les 12:15h. Recorregut total de 17,5 km (9,5 km des de Cornellà). En arribar podreu gaudir d’activitats, animació i avituallament,  i participar en el sorteig de bicicletes per a tothom.

cartell_bicicletada2017

cartell_bicicletada2017

Si fem servir més la bicicleta o els transports públics per als nostres desplaçaments quotidians farem que l’aire que respirem sigui més net, col·laborem a reduir les emissions de CO2 a l’atmosfera i reduirem els efectes del canvi climàtic que estem patint.

Podeu descarregar-vos el díptic amb la informació.

No us perdeu cap de les activitats programades de  #labaixcicletada

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*