La Festa del trenet us espera diumenge al parc de Can Mercader

El proper diumenge 21 d’octubre de 2018 el Club d’Amics del Ferrocarril de Cornellà organitza la 29a Trobada Internacional de Vaporistes al Parc Municipal de Can Mercader.Una Trobada Internacional de modelisme tripulat en l’escala de les cinc polzades (ample de via) amb la participació de modelistes de Catalunya, Espanya i Europa.

El Club d’Amics del Ferrocarril de Cornellà han reproduït en aquest parc una estació de trens en miniatura, els quals poden circular per uns 1.500 metres de llargada de vies. Tots els trens són fets a escala i recorren tota la part inferior del parc, passant per espais poblats de vegetació, per un túnel i per ponts.

La sortida es fa des de l’estació, reproduïda també a escala amb tots els seus detalls. Podreu muntar-vos sobre l’Ave, l’Euromed, qualsevol tren de la Renfe, el tramvia de Barcelona…

I a més, concurs d’instagram

A més tothom que vagi a la Festa podrà participar en el concurs d’instagram penjant fotos i/o video de la jornada amb l’etiqueta #concursfdt2018  i podrà guanyar diners en metàl·lic , sopars, nits d’hotel, entrades pel teatre, massatges, samarretes i molt més.

Els organitzadors d’aquest concurs són @laNegreta i @Cornella20.

Consulta Aquí les bases del concurs

https://www.facebook.com/concursfdt/

Leave a comment

Your email address will not be published.


*