Juga amb el medi ambient: escultures land-art i un taller de sabó amb oli reciclat!

Les Jugateques Ambientals proposen cada diumenge, d’ 11.30 a 13.30 h, activitats de descoberta i tallers de temàtiques relacionades amb el medi ambient. Són activitats gratuïtes que inclouen propostes diferents com un espai de joc lliure per als més petits, material de préstec per fer descobriments al parc, jocs tradicionals  o manualitats, en funció de l’edat.

Aquest diumenge 4 de novembre, hi ha programades dues activitats especials vinculades amb la cura del medi ambient, dins d’aquesta programació adreçada al públic familiar. Al parc de Can Mercader es farà un taller de “land-art”, per elaborar tot jugant petites escultures amb elements naturals, que fotografiarem i que quedaran exposades al parc durant unes hores, potenciant la nostra imaginació i creativitat artística.

Al parc de la Infanta, una activitat de reciclatge ben útil: a partir de l’oli brut d’ús domèstic fabricarem el nostre propi sabó recuperant una de les tradicions artesanals d’aprofitament i reutilització de l’oli vegetal.

Les Jugateques són un espai d’aprenentatge impulsat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb el suport del Consell Comarcal del Baix Llobregat i l’Ajuntament de Cornellà.

Activitats ambientals als parcs (setembre-novembre 2018)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*