Ja arriba la 5a Cursa de la Dona!

La Cursa Dreams Runners Cornellà es portarà a terme aquest proper diumenge dia 23 de febrer, a partir de les 10.00 hores, a l’Estadi Pilar Pons. En edicions anteriors, hi han participat 1.200 persones i en aquesta cinquena, s’espera batre el número de corredores. Aquesta és una competició solidària exclusiva per a dones, tot i que també hi poden prendre part nens i nenes d’entre 6 i 14 anys.

Aquest 2020, la recaptació de la venda dels dorsals es destinarà a dos projectes solidaris: d’una banda, servirà per donar suport a infants amb discapacitats greus de la Costa d’Ivori, que és una iniciativa de la fundació IPI-Cooperació; i de l’altra, servirà per recolzar l’Associació Catalana de Fibrosi Quística.

Les inscripcions s’han de fer de manera on-line, a través del web www.dreamrunners.org i els dorsals es podran recollir al Parc Esportiu Llobregat, el dissabte 22 de febrer entre les 10.00 i les 18.00 hores. També, de manera excepcional, el mateix dia de la cursa, en el lloc de sortida, a l’Estadi Municipal d’Atletisme, es podran agafar els dorsals entre les 8.30h i les 9.30h.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*