Cornellà s’apunta a una sortida en bici per a públic familiar

Aquest diumenge 23 d’octubre, si sou a Cornellà i voleu fer una sortida en bici amb tota la família, us podeu apuntar a la sortida conjunta, no competitiva, de la programació de ciclisme familiar  que organitza l’Esport Ciclista Cornellà amb la col·laboració de l’Ajuntament. La destinació serà la platja del Prat.

Les pedalades transcorren principalment per camins exclusius per a vianants i bicicletes, i per zones de gran interès natural. L’objectiu és fomentar l’ús de la bicicleta,  el respecte pel medi ambient i una pràctica de l’esport saludable. I és una bona forma de gaudir del nostre entorn, dels camins que recorren la vora del riu Llobregat, i de l’activitat esportiva.

La sortida és a les 10.00 h, és oberta a la participació de tothom, i als infants a partir de 10 anys acompanyats d’adults. No cal inscripció prèvia, només cal presentar-se ben equipats per pedalar, beguda, casc i recanvis de punxades. La sortida serà des del carrer Verge de Montserrat, just davant del Centre Esportiu Delfos.

Aquesta és la darrera cita de la programació de sortides que durant 2016 ha organitzat aquesta entitat, realitzades entre març i octubre.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*