Agafa la teva bici i participa a la Baixcicletada d’aquest any!

Cornellà participa, un any més, en la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, i com tot, s’ha hagut d’adaptar a la situació actual d’inestabilitat per coronavirus. Per aquesta raó, les activitats programades en el marc d’aquesta commemoració continental s’hauran de portar a terme de manera individual o familiar, però en cap cas de manera multitudinària, com anteriorment es feia.

Amb la finalitat d’evitar grups superiors a 10 persones i respectant les actuals normes de seguretat i prevenció contra la Covid-19, es portarà a terme la Baixcicletada comarcal, que enguany arriba a la seva 17a edició. Però la Baixcicletada serà diferent del que estàvem acostumats. Per començar, l’activitat es podrà desenvolupar fins al 27 de setembre, en comptes de fer-se un únic dia al matí. A més, l’activitat només es podrà realitzar de manera individual o familiar, però mai en grups. La competició consistirà en una suma de quilòmetres que els participants podran comptabilitzar a través de l’aplicació Ciclogreen fins al darrer dia. Per a poder fer-ho, s’hauran de descarregar l’APP i registrar-se per a entrar en el rànquing. En aquesta edició, les categories estan dividides en quatre: familiar, individual, intermunicipal i per quilòmetres. Els participants que més quilòmetres sumin de cadascuna de les disciplines, s’emportaran premis, entre els quals destaca una bicicleta, gentilesa de l’empresa Bicibox.

En l’aplicació mòbil s’especifiquen els 9 municipis participants en la Baixcicletada, així com les bases detallades d’aquesta cursa. L’objectiu d’aquesta activitat és conscienciar a la població dels avantatges de fer servir la bicicleta com a mitjà de transport, tenint en compte que no contamina i que en aquests moments de pandèmia mundial, evita el contacte directe entre persones. Si t’agrada la bici, participa! La Baixcicletada també és una manera de conèixer, sobre rodes, diferents indrets i racons de la nostra comarca!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*