Activitats familiars per estrenar el Jardí de Papallones

El diumenge 25 de novembre es presenta a la ciutadania el Jardí de Papallones del parc del Canal de la Infanta, un nou espai amb diferents microhàbitats rics en biodiversitat, preparat per atraure força diversitat de fauna, sobretot de papallones i d’altres insectes pol·linitzadors. Els alumnes de l’escola Suris col·laboraran en la plantació i el manteniment dels arbustos d’aquest nou espai el mateix diumenge, juntament amb joves de l’esplai Fontsanta i gent gran de la Residència Domus VI Sant Jordi.

La festa és oberta a tothom, el matí del diumenge 25 de novembre d’11.00 a 13.00 hores. Una de les activitats és el taller “Construïm un hotel d’insectes”, una activitat familiar que consisteix en fer realitat de forma participativa l’hotel d’insectes del Jardí de Papallones, i l’elaboració d’un de propi si ens el volem endur a casa. Per a aquesta activitat, és necessària la inscripció prèvia, al telèfon 93 256 22 20 o al correu activmuseuciencies@bcn.cat

La resta d’activitats familiars són obertes a tothom: el Puzzle Gegant “Els arbres de Cornellà”, el taller de caretes “Ens convertim en insectes”, el taller “De flor en flor. La seducció natural” i l’exposició “Respira, ets a Cornellà Natura”. A més, també hi haurà, com cada diumenge, la Jugatecambiental.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*